Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cukorbetegeknek képes leírás - Gyógytea.tlap.hu
részletek »

Cukorbetegeknek - Gyógytea.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogytea.tlap.hu » Cukorbetegeknek
Keresés
Találatok száma - 7 db
A cukorbetegség kezelése Diabess-Györgyteával

A cukorbetegség kezelése Diabess-Györgyteával

A Diabess-Györgytea enyhíti, illetve megszünteti a cukorbetegség számos kellemetlen tünetét, pl. végtagzsibbadás, testsúlynövekedés, neuropátia, és késlelteti a súlyos szövődmények, úgymint a magas vérnyomás, veseproblémák, érelmeszesedés, vagy keringési problémák kialakulását. Ismert mellékhatása nincs. Az OGYI által engedélyezett, orvosok ajánlásával sokezer beteg fogyasztja. Ősi családi recept alapján készült 5 gyógynövény keverékéből, minden cukorbeteg diéta hatásos kiegészítője, évekkel kitolhatja a gyógyszeres/inzulinos kezelést.

Cukordiétát kiegészítő tea

Cukordiétát kiegészítő tea

Cukorbetegségre való hajlam esetén illetve a cukordiéta kiegészítésére fejlesztettük ki a Cukordiétát kiegészítő teakeverékünket. Cukorbetegségre való hajlam akkor áll fenn, ha a családban van vagy volt cukorbeteg, illetve a túlsúly jelent fokozott kockázatot. A teakeverék fogyasztása gyógynövény komponensei révén elősegíti a diéta és más egészséges életmódbeli tanácsok betartásával elérhető egyensúlyi állapotot.

Feketeáfonya

Feketeáfonya

Egy olyan növényt szeretnék az olvasókkal megismertetni, ami a mai ember számára szinte nélkülözhetetlen. Ez a csodálatos növény óriási gyógyhatással rendelkezik, és kulinális élvezetet is nyújt számunkra. A gyógyászatban nagyon fontos szerepet tölt be. A feketeáfonya egy kis cserje, kékes fekete bogyói vannak. Hazánkban erdőkben és cserjékben fordul elő. A csersavas földet szereti és ezért sajnos a kiskertekben nem igen marad meg (az én ültetéseim nem jártak sikerrel). Hatóanyaga: erikolin, almasav citromsav, csersav, invert cukor, festék anyag. Tartalmaz még vasat, növényi savakat. Gyümölcse közkedvelt. A gyógyászatban a feketeáfonya levelét használják, cukorbetegek kezelésére.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Gyógyteák cukorbetegeknek

Gyógyteák cukorbetegeknek

A cukorbetegség tüneteinek enyhítésében nagyon fontos a megfelelő életmód és táplálkozás, ám az enyhébb esetekben meg lehet próbálkozni a gyógynövények és a gyógyteák használatával is. Fontos tudni, hogy mindezek könnyítik a beteg életét, de csupán kiegészítik, és nem pótolják az orvosi kezelést! A vércukorszint csökkentésére használható legfontosabb négy gyógynövény: a babhéj, a kecskeruta, a fekete áfonya és a gyermekláncfű.

Márk teák

Márk teák

A cukorbetegség elleni teakeverék olyan hatásosan csökkenti a vércukorszintet, hogy orvosi felügyelet mellett fokozatosan csökkenthető, sok esetben elhagyható a tabletta, vagy inzulinról át lehet állni tablettára. A gyógyteakeverék alklmazásával elkerülhetők a gyógyszerszedéssel járó mellékhatások.

Teakeverék

Teakeverék

2 evőkanál teakeveréket felöntünk 2 pohár forralt vízzel, 10 percig forraljuk, majd 30-40 percig állni hagyjuk, leszűrjük. A cukorbetegek ½ poharanként fogyasszák étkezés előtt 30 perccel napi 3 alkalommal.

Teakeverék cukrosoknak

Teakeverék cukrosoknak

2 evőkanál teakeveréket felöntünk 2 pohár forralt vízzel, 10 percig forraljuk, majd 30-40 percig állni hagyjuk, leszűrjük. A cukorbetegek ½ poharanként fogyasszák étkezés előtt 30 perccel napi 3 alkalommal.

Tuti menü