Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cukorbetegeknek képes leírás - Gyógytea.tlap.hu
részletek »

Cukorbetegeknek - Gyógytea.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogytea.tlap.hu » Cukorbetegeknek
Keresés
Találatok száma - 7 db
A cukorbetegség kezelése Diabess-Györgyteával

A cukorbetegség kezelése Diabess-Györgyteával

A Diabess-Györgytea enyhíti, illetve megszünteti a cukorbetegség számos kellemetlen tünetét, pl. végtagzsibbadás, testsúlynövekedés, neuropátia, és késlelteti a súlyos szövődmények, úgymint a magas vérnyomás, veseproblémák, érelmeszesedés, vagy keringési problémák kialakulását. Ismert mellékhatása nincs. Az OGYI által engedélyezett, orvosok ajánlásával sokezer beteg fogyasztja. Ősi családi recept alapján készült 5 gyógynövény keverékéből, minden cukorbeteg diéta hatásos kiegészítője, évekkel kitolhatja a gyógyszeres/inzulinos kezelést.

Cukordiétát kiegészítő tea

Cukordiétát kiegészítő tea

Cukorbetegségre való hajlam esetén illetve a cukordiéta kiegészítésére fejlesztettük ki a Cukordiétát kiegészítő teakeverékünket. Cukorbetegségre való hajlam akkor áll fenn, ha a családban van vagy volt cukorbeteg, illetve a túlsúly jelent fokozott kockázatot. A teakeverék fogyasztása gyógynövény komponensei révén elősegíti a diéta és más egészséges életmódbeli tanácsok betartásával elérhető egyensúlyi állapotot.

Feketeáfonya

Feketeáfonya

Egy olyan növényt szeretnék az olvasókkal megismertetni, ami a mai ember számára szinte nélkülözhetetlen. Ez a csodálatos növény óriási gyógyhatással rendelkezik, és kulinális élvezetet is nyújt számunkra. A gyógyászatban nagyon fontos szerepet tölt be. A feketeáfonya egy kis cserje, kékes fekete bogyói vannak. Hazánkban erdőkben és cserjékben fordul elő. A csersavas földet szereti és ezért sajnos a kiskertekben nem igen marad meg (az én ültetéseim nem jártak sikerrel). Hatóanyaga: erikolin, almasav citromsav, csersav, invert cukor, festék anyag. Tartalmaz még vasat, növényi savakat. Gyümölcse közkedvelt. A gyógyászatban a feketeáfonya levelét használják, cukorbetegek kezelésére.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Gyógyteák cukorbetegeknek

Gyógyteák cukorbetegeknek

A cukorbetegség tüneteinek enyhítésében nagyon fontos a megfelelő életmód és táplálkozás, ám az enyhébb esetekben meg lehet próbálkozni a gyógynövények és a gyógyteák használatával is. Fontos tudni, hogy mindezek könnyítik a beteg életét, de csupán kiegészítik, és nem pótolják az orvosi kezelést! A vércukorszint csökkentésére használható legfontosabb négy gyógynövény: a babhéj, a kecskeruta, a fekete áfonya és a gyermekláncfű.

Márk teák

Márk teák

A cukorbetegség elleni teakeverék olyan hatásosan csökkenti a vércukorszintet, hogy orvosi felügyelet mellett fokozatosan csökkenthető, sok esetben elhagyható a tabletta, vagy inzulinról át lehet állni tablettára. A gyógyteakeverék alklmazásával elkerülhetők a gyógyszerszedéssel járó mellékhatások.

Hirdetés
Teakeverék

Teakeverék

2 evőkanál teakeveréket felöntünk 2 pohár forralt vízzel, 10 percig forraljuk, majd 30-40 percig állni hagyjuk, leszűrjük. A cukorbetegek ½ poharanként fogyasszák étkezés előtt 30 perccel napi 3 alkalommal.

Teakeverék cukrosoknak

Teakeverék cukrosoknak

2 evőkanál teakeveréket felöntünk 2 pohár forralt vízzel, 10 percig forraljuk, majd 30-40 percig állni hagyjuk, leszűrjük. A cukorbetegek ½ poharanként fogyasszák étkezés előtt 30 perccel napi 3 alkalommal.

Tuti menü