Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógytea linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Walmark - Zsani [6. oldal]
részletek »

Gyógytea képes leírás: Walmark - Zsani [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyogytea.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Walmark - Egészség az egész családnak

Walmark - Egészség az egész családnak

A Walmark Egészség Klub küldetése, hogy ügyfeleinket különleges gondoskodásban részesítsük és folyamatosan informáljuk őket az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokról, szakértői tanácsokról. A legfőbb célunk, hogy minden megrendelőnknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk, kielégítsük igényeiket és érdeklődésüket, mindenekelőtt a termék- és egészség-tanácsadás területén. Klubtagjainknak számos előnyt biztosítunk, mint például rendszeres kedvezmények, akciók, vagy szakértői tanácsadás.

Zöld tea

Zöld tea

A zöld teáról ismeretes, hogy antioxidáns hatásának köszönhetően fogyasztása rendkívül egészséges. Amerikai kutatók vizsgálatai alapján az is kiderült, hogy a benne található katechinek védik a gyulladástól a hólyagsejteket. Ha tehát gyakran szenvedsz felfázástól, a fekete teát cseréld le zöldre!

Zöld tea antioxidáns

Zöld tea antioxidáns

Napjainkban is egyre többen élnek immunerősítő és antioxidáns hatásával, melyek segítik az egészség megőrzését. A benne lévő polifenolok a daganatos betegségek ellen hatékonyak, megakadályozzak a tumorok kialakulását és a rákos sejtek további szaporodását. A zöld tea hatékony méregtelenítő és koleszterincsökkentő. A szív egészségét védi, magas vérnyomás ellen is ajánlott a fogyasztása. Koffeintartalmának köszönhetően élénkítő hatású, akár hosszabb távon is képes a szellemi teljesítmény fokozására. Fogyókúrázók számára zsírégető tulajdonsága nagyon hasznos, a zöld tea az egyik legjobb természetes megoldás a testsúly csökkentésére.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Zsani Művek - Süthető gyurmából készült ékszerek, figurák, kulcst

Zsani Művek - Süthető gyurmából készült ékszerek, figurák, kulcst

Ezen az oldalon süthető gyurmából készült ékszerek, figurák, kulcstartók, és egyéb kiegészítők találhatóak. Ezek a tárgyak teljesen egyediek. Ha érdekel a téma látogass el az oldalra. Kellemes időtöltést a honlapon.

Tuti menü