Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógytea linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Walmark - Zsani [6. oldal]
részletek »

Gyógytea képes leírás: Walmark - Zsani [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyogytea.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Walmark - Egészség az egész családnak

Walmark - Egészség az egész családnak

A Walmark Egészség Klub küldetése, hogy ügyfeleinket különleges gondoskodásban részesítsük és folyamatosan informáljuk őket az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokról, szakértői tanácsokról. A legfőbb célunk, hogy minden megrendelőnknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk, kielégítsük igényeiket és érdeklődésüket, mindenekelőtt a termék- és egészség-tanácsadás területén. Klubtagjainknak számos előnyt biztosítunk, mint például rendszeres kedvezmények, akciók, vagy szakértői tanácsadás.

Zöld tea

Zöld tea

A zöld teáról ismeretes, hogy antioxidáns hatásának köszönhetően fogyasztása rendkívül egészséges. Amerikai kutatók vizsgálatai alapján az is kiderült, hogy a benne található katechinek védik a gyulladástól a hólyagsejteket. Ha tehát gyakran szenvedsz felfázástól, a fekete teát cseréld le zöldre!

Zöld tea antioxidáns

Zöld tea antioxidáns

Napjainkban is egyre többen élnek immunerősítő és antioxidáns hatásával, melyek segítik az egészség megőrzését. A benne lévő polifenolok a daganatos betegségek ellen hatékonyak, megakadályozzak a tumorok kialakulását és a rákos sejtek további szaporodását. A zöld tea hatékony méregtelenítő és koleszterincsökkentő. A szív egészségét védi, magas vérnyomás ellen is ajánlott a fogyasztása. Koffeintartalmának köszönhetően élénkítő hatású, akár hosszabb távon is képes a szellemi teljesítmény fokozására. Fogyókúrázók számára zsírégető tulajdonsága nagyon hasznos, a zöld tea az egyik legjobb természetes megoldás a testsúly csökkentésére.

Vitamin magazin hírek
Melyik Spirulina a legjobb?
Melyik Spirulina a legjobb? Az ember nagyon sokszor döntések előtt áll, akár naponta több ezer döntést is hoz! Van amelyiket észreveszi és tudatosan dönt, van mikor már ösztönszerűen, reflexszerűen, a megszokott sémák alapján. Viszonylag ritkábbak az olyan helyzetek, amikor komolyan mérlegelni kell, és ezekben az esetekben derül csak ki, hogy mik igazán a fontos szempontjaink egy, egy...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Zsani Művek - Süthető gyurmából készült ékszerek, figurák, kulcst

Zsani Művek - Süthető gyurmából készült ékszerek, figurák, kulcst

Ezen az oldalon süthető gyurmából készült ékszerek, figurák, kulcstartók, és egyéb kiegészítők találhatóak. Ezek a tárgyak teljesen egyediek. Ha érdekel a téma látogass el az oldalra. Kellemes időtöltést a honlapon.

Tuti menü