Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klimaxos tünetekre képes leírás - Gyógytea.tlap.hu
részletek »

Klimaxos tünetekre - Gyógytea.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogytea.tlap.hu » Klimaxos tünetekre
Keresés
Találatok száma - 5 db
Cefakliman

Cefakliman

A változás korát gyakorta kíséri hőhullám, alvászavar, idegesség és depressziós hangulatváltozás. Nem kevés azon nők száma, akik a klimaxot kísérő panaszok enyhítésére, megszüntetésére olyan kezelési lehetőséget igényelnek, amely nem terheli, vagy károsítja a szervezetet. A hormonkezelés előnyeiről és buktatóiról folytatott vita még napjainkban is folyik. A Cimicifuga készítmények, így a Cefakliman® igen kedvező hatású mind a vegetatív (hőhullámok, verejtékezés, stb.), mind pszichés (alvászavarok, ingerlékenység, depressziós hangulat változások, stb.) panaszok enyhítésére, megszüntetésére. Számos vizsgálat igazolja, hogy a méhnyálkahártyára gyakorolt káros hatása kizárható, a hüvely nyálkahártyára kedvező hatású. Állatkísérletekben igazolódott a csontozatra kifejtett kedvező hatása. A vizelet visszatartási zavarokat is előnyösen befolyásolhatja.

Golgotavirág

Golgotavirág

A golgotavirág leveles hajtásából készült gyógytea idegnyugatató és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. Használata belső feszültség csökkentésére, elalvási zavarok és klimaxos panaszok esetén javasolt. A golgotavirág a méh izmaira is nyugtatóan hat, ezért menstruációs fájdalomcsillapítókét is használható. Méhösszehúzó és a központi idegrendszerre gyakorolt hatása miatt a terhes, illetve szoptató nők tartózkodjanak a golgotavirág fogyasztásától.A csészébe helyezett 1 db filter tasakot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve hűlni hagyjuk, hidegen vagy melegen, ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk.

Klimaxos feszültségoldó, alvás segítő

Klimaxos feszültségoldó, alvás segítő

A változókor problémáira ajánlott keverék egyrészt jó feszültségoldó, elalvás megsegítő, másrészt fitoösztrogén hatása miatt. Ezen felül emésztést javító és immunerősítő hatása is van.Napi egy csészével számolva kb. két hathetes kúrára elegendő.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Mecsek klimax tea

Mecsek klimax tea

A teakeverék összetevőinek hatására csökkennek a változókori kellemetlen tünetek: az ingerlékenység, idegesség, illetve az emiatt fellépő emésztési és szívproblémák. Látogassa meg ezt az oldalt és győződjön meg személyesen a tea hasznosságáról.

Rozmaringtea

Rozmaringtea

Klimax ellen. A rozmaring enyhíti a klimax idején leggyakrabban előforduló panaszokat. 1 teáskanál rozmaringlevél, 1 csésze víz. A vizet felforraljuk, a rozmaringra öntjük. 10 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük Rendszeresen, naponta kétszer három csészével igyunk belőle.

Tuti menü